Välkommen till Northern Hawks!

Hej och välkommna till Northern Hawks klubb blogg! 
Här kommer du få all information du behöver veta inför event m.m. Även om hur klubben fungerar och annat skoj! 
 
Klubben Northern Hawks skapades den 5 Februari 2014 klockan 19:42 utav Agnes Flowerstone. Som ledare har vi Daisy Goldcamp och fler tillkommer så småning om.
Vi strävar efter en god gemenskap och en trevlig vistelse i klubben. Alla ska känna sig välkommna och alla ska trivas! 
 
Vi kommer vara en klubb som älskar att ha skoj och ha en rolig tid tillsammans. Som en familj tycker vi att alla ska ta ansvar för det dem gör, och vara så aktiva och delaktiga som möjligt! Om problem med detta uppstår individuellt, kan personen kontakta, eller så kommer vi göra det och vi börjar lägga manken till! 
 
Som sagt så har vi två ledare och en ägare (tre ledare). Och det innebär att många kan hålla i aktiviteter, men vi erbjuder även er en möjlighet att hålla i en själv vald aktivitet som ni själva skickar informationen i en kommentar till oss! Går även att lösa på andra sett!
 
I dagsläget så är vi runt 20 medlemmar och fler väller in! Jag tycker att än så länge har klubben visat en god stämmning, och bättre ska den bli! 
Vi kommer försöka att hålla klubben så aktiv som möjligt, i och med det så kommer vi vara tvunga att rensa klubben på oaktiva personer ungefär varannan vecka. 
Varför? Jo, för som sagt så vill vi hålla klubben så aktiv som möjligt och det går endast om medlemmarna engagerar sig. Dock förstår vi om man inte kan lägga ner all sin tid på SSO, men vi vill att vi försöker så gott vi kan, och jag vet att vi kan!
 
Vi hoppas att din vistelse här i Northern Hawks kommer vara lärorik, rolig och jätte mysig! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: